• Van der Horst Vastgoedinitiatief
  • Van der Horst Vastgoedontwikkeling
  • Van der Horst Vastgoedconsultancy

6e informatiebijeenkomst 'Hart van Grave' op 24 februari 2011, Palazzo Theater Grave

Informatiebijeenkomst project ‘Hart van Grave’

 Op donderdag 24 februari a.s. om 20.00 uur organiseert Van der Horst Ontwikkelingsgroep in samenwerking met Gemeente Grave en Graveon in het Palazzo Theater te Grave alweer de 6einformatiebijeenkomst over het project ‘Hart van Grave’.

In de historische binnenstad van Grave worden 45 appartementen gerealiseerd, een flink aantal commerciële ruimten en een parkeerkelder met 100 parkeerplaatsen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over onder andere de stand van zaken betreffende archeologie, de procedurele status (bestemmingsplanwijziging) van het project en de bouwfase.

Tevens zullen we u informeren over de nog op te richten Signaalgroep ‘Hart van Grave’. Een groep die tijdens de bouwfase omstandigheden signaleert die tot problemen kunnen leiden, direct oplossingen kan bieden en een vraagbaak kan zijn voor omwonenden en ondernemers in de directe omgeving van het bouwgebied. Na de presentatie heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom op deze informatiebijeenkomst.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Kiona de Bruijn of Huub Linders, Van der Horst Ontwikkelingsgroep, tel.nr. (0485) 33 54 30. Zie ook www.hartvangrave.nl

Van der Horst Ontwikkelingsgroep

Cuijk  

Drupal