• Van der Horst Vastgoedinitiatief
  • Van der Horst Vastgoedontwikkeling
  • Van der Horst Vastgoedconsultancy

Bouwvergunning De Gouden Leeuw Sambeek overhandigd

Op donderdag 11 juni 2009 is door wethouder Jos de Graaf van de gemeente Boxmeer de inmiddels onherroepelijke bouwvergunning overhandigd aan mevrouw Peek en de heer Poorts, eigenaren van café-zaal De Gouden Leeuw in Sambeek en initiatiefnemers van het bouwproject. Een mijlpaal met een officieel tintje, want dit betekent dat gestart kan worden met de bouw van de appartementen.

Deze appartementen, die voornamelijk geschikt zijn voor starters, worden gerealiseerd aan het Pastoor de Vochtplein op de locatie van het zalencomplex ‘De Gouden Leeuw’. Binnen enkele weken wordt gestart met de sloop van dit zalencomplex. Echter, het café De Gouden Leeuw blijft wél in de huidige vorm voortbestaan. Nog vóór de bouwvak wordt het bouwterrein ingericht, waarna begin september met de bouw wordt aangevangen. Van de vele bouwplannen die in de gemeente Boxmeer worden ontwikkeld is de Gouden Leeuw één van de weinige projecten waarvan op dit moment de bouwactiviteiten worden opgestart.

In totaal realiseert Van der Horst Vastgoed uit Cuijk, tezamen met haar zusterbedrijf GPB Bouw uit Boxmeer 14 appartementen. Hiervan is het grootste deel reeds verkocht. Heeft u interesse in één van de laatste appartementen kunt u contact opnemen met Marc Peters Makelaars & Taxateurs in Boxmeer, tel.nr. 0485 – 56 31 70 of www.marcpeters.nl

Verkoopprijs vanaf € 135.000 v.o.n.

Drupal