• Van der Horst Vastgoedinitiatief
  • Van der Horst Vastgoedontwikkeling
  • Van der Horst Vastgoedconsultancy

Hoogste punt Weijerhofschool te Boxmeer

Op maandag 22 juni 2009 is vanwege het bereiken van het hoogste punt van het project De Weijerhofschool in Boxmeer een feestelijke bijeenkomst gehouden. Hierbij aanwezig waren uiteraard alle kinderen, leraren, leraressen en ouders, maar ook andere belangstellenden.

Na een woord van welkom door de directeur van de school, de heer R. Bergholtz, en een toespraak van wethouder G. Everink (Gemeente Boxmeer) werd de vlag in de top gehesen door twee kinderen en de directeur van de Weijerhofschool. Na dit officiële gedeelte werden alle kinderen met de eigen groep door hun nieuwe toekomstige school rondgeleid. Hierna was er voor hen een glaasje ranja en de mogelijkheid om zich uit te leven op het springkussen. Alle genodigden en overige belangstellenden voor het hoogste punt konden onder het genot van een hapje en een drankje de bijeenkomst op een informele wijze voortzetten in de toekomstige aula.

De Weijerhofschool is een aan het park gelegen inbreidingsplan binnen een historische context nabij het centrum van Boxmeer. Het plan betreft een achtklassige basisschool met gymzaal en een multifunctionele ruimte. Deze zal in de dagsituatie als aula van de school dienst doen. In de avondsituatie zal De Weijerhof worden gebruikt door het naastgelegen cultureel centrum ‘De Weijer’ en plaatselijke (sport)verenigingen. Het cultureel centrum zal in het naastgelegen bestaande schoolgebouw gehuisvest worden.

De oplevering zal waarschijnlijk in december 2009 plaatsvinden.
 

 

Drupal