• Van der Horst Vastgoedinitiatief
  • Van der Horst Vastgoedontwikkeling
  • Van der Horst Vastgoedconsultancy

Ondertekening koopovereenkomst Bijl/Hofplein Grave

Op 16 juli 2009 is namens de Gemeente Grave en de Van der Horst Ontwikkelingsgroep de koopovereenkomst getekend van het voormalige gemeentehuis op de locatie Bijl/Hofplein te Grave.

De Van der Horst Ontwikkelingsgroep is voornemens om deze locatie, na sloop van het oude gemeentehuis, te herontwikkelen tot een aantrekkelijk stadshart met woningen, winkels en parkeerkelder. Hiertoe is een ontwikkelcombinatie gevormd met HEMA Wijchen, die op de betreffende locatie een HEMA wil gaan vestigen.
Inmiddels is de ontwikkelcombinatie druk doende met oprichting van klankbordgroepen waarin zoveel mogelijk belangengroeperingen uit Grave vertegenwoordigd zijn. Door deze klankbordgroepen mee te laten denken verwacht men een goed beeld te krijgen van wensen en ideeën van betrokkenen. Uiteindelijk dient dit bij te dragen aan een kwaliteitsverbetering van de invulling van de locatie Bijl/Hofplein.

Door de burgemeester mevrouw Wilma Delissen werd, na ondertekening van de koopovereenkomst, een taart onthuld met het logo van de nieuwe naam van het plan: ‘HART VAN GRAVE’.

Door Bas van der Horst, directeur van de Van der Horst Ontwikkelingsgroep, werd het vertrouwen uitgesproken in een goede samenwerking zodat het plan HART VAN GRAVE voorspoedig gerealiseerd kan worden.

 

Drupal