• Van der Horst Vastgoedinitiatief
  • Van der Horst Vastgoedontwikkeling
  • Van der Horst Vastgoedconsultancy

Profiel

Van ontwikkelende bouwer naar bouwende ontwikkelaar

Dat we kunnen bouwen bewijzen we al 100 jaar. Maar bouwen is meer. De Van der Horst Ontwikkelingsgroep vormt voor u een aanspreekpunt voor alles wat met vastgoedontwikkeling, -consultancy en beheren te maken heeft.
Ons werkgebied, dat wij bedienen vanuit ons hoofdkantoor in Cuijk, beslaat voornamelijk de regio Arnhem-Den Bosch-Venlo. Met een gemiddelde jaaromzet van ruim 15 miljoen euro en team van gemotiveerde medewerkers zijn wij dé specialist op ons vakgebied.

Onderstaand organogram verduidelijkt onze integrale aanpak: initiatief, realisatie en consultancy in één groep:

Organogram

De Van der Horst Ontwikkelingsgroep staat voor de volgende kernwaarden:

1. Kwaliteit

We staan voor kwaliteit in alles wat wij doen en ondernemen.
Met kwaliteit ondersteunen we ook onze klanten en creëren de geloofwaardigheid van allen die met ons bedrijf verbonden zijn. Dit betreft zowel onze medewerkers alsmede onze ontwikkelpartners en toeleveranciers.

2. Efficiëntie

We ontwikkelen, produceren en beheren kostenbewust en doelgericht. Dit stelt ons in staat méér dan concurrerend te werken!

3. Innovatie

Door middel van innovatie leveren we toegevoegde waarde aan onze klanten en partners. Hierin worden onze medewerkers gestimuleerd om zich continu verder te ontwikkelen!

4. Wederkerigheid

Door wederkerigheid bouwen we betrouwbare en langdurige relaties op met onze relaties, partners, toeleveranciers, medewerkers en de maatschappij. Onze overtuiging is dat er voordeel moet zijn voor alle betrokken partijen bij alles wat we doen!

5. Betrokkenheid

Door betrokkenheid te tonen kunnen we ook het maatschappelijke gezicht en de regionale binding van onze organisatie laten zien. Door oog te hebben voor de maatschappij en hierin te investeren, is de maatschappij in staat zich te ontwikkelen waar onze organanisatie, onze relaties maar ook onze medewerkers baat bij hebben.

Onze kernbelofte is dan ook:

Wij willen onze expertise op het gebied van integrale dienstverlening in ontwikkeling, bouw en vastgoed steeds weer verbeteren. Zo wil de Van der Horst Ontwikkelingsgroep zich onderscheiden door u de meest optimale oplossing in al haar facetten te bieden. Zodat uw bouwbelangen weer in balans zijn.

VDH BouwgroepVDH VastgoedVDH OntwikkelingThijssen BouwGPB BouwVDH Materieel

Drupal